Radio Evropa e Lirë

Radio Evropa e Lirë

org.rferl.ko
2014-01-04 v 2.4.1 0 News & Magazines by RFE/RL TRUSTED

Radio Evropa e Lirë .apk file info

 • App Version: 2.4.1 (20401 )
 • Updated Date: 2014-01-04
 • Apk Size: 1.88 MB
 • App Developer:RFE/RL
 • Malware Check: TRUSTED
 • Android Version: 2.2.x and up
 • App Package: org.rferl.ko
 • Support: Click

Description of Radio Evropa e Lirë

Lajmet e Radios Evropa e Lirë në telefonin tuaj. Intervista, kronika, multimedia dhe shumëçka tjetër në programin për Kosovën të Radios Evropa e Lirë. Merrni edhe ju pjesë në gamën e gjerë të lajmeve të Radios Evropa e Lirë.

Kryesoret

• Lexoni artikujt derisa dëgjoni emisionet tona.

• Shkarkoni artikuj, video dhe fotografi për t’i lexuar e shikuar më vonë.

• Dëgjoni radion në podcast, pa pasur nevojë të shkarkoni.

• Informohuni për orarin e transmetimeve të Radios Evropa e Lirë.

• Dëgjoni lajmet në çdo orë.

• Hyni në arkivën e plotë të audio materialeve.

• Dëshironi t’i keni lajmet e fundit ose të ndani rrëfimet nga komuniteti juaj? Përdoreni aplikacionin për të na e dërguar raportin, fotografitë ose videot tuaja, nga telefoni juaj.

• Shpërndajini artikujt, fotografitë dhe videot tuaja të parapëlqyera me email, Twitter dhe Facebook.


What's New?!

In Radio Evropa e Lirë 2.4.1

Versioni 2.4.00
- Madhësia e rritur për ngarkim në 200MB
- Rregullim i disa defekteve të vogla

Other Versions

App Permissions

 • android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
 • android.permission.BROADCAST_STICKY
 • android.permission.CAMERA
 • android.permission.GET_ACCOUNTS
 • android.permission.INTERNET
 • android.permission.READ_PHONE_STATE
 • android.permission.RECORD_AUDIO
 • android.permission.VIBRATE
 • android.permission.WAKE_LOCK
 • android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE
 • com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
 • org.rferl.ko.permission.C2D_MESSAGE
User rates for Radio Evropa e Lirë

0

0 total
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Rate this app

0 / 5

0 Reviews

Write A Comment

0 Comments